تحولات منطقه

قدس آنلاین- یزد : استاندار یزد گفت : لازم است پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در استان به یک فرهنگ عمومی تبدیل و در بین جوانان و جامعه نهادینه شود

مبارزه با مواد مخدر در استان باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از یزد ، جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان ، استاندار یزد ، معاون سیاسی ، امنیتی واجتماعی استاندار ، مدیرکل حوزه استاندار ، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان واعضای این شورا در دفتر امام جمعه یزد برگزار شد .
سیدمحمد میرمحمدی در این جلسه اظهار داشت : پیشگیری از ورود مواد مخدر به استان و نقش نیرو های نظامی وانتظامی در عدم رسیدن مواد به مصرف کننده، همچنین برنامه های سلامت اجتماعی  و مباحث فرهنگی در حوزه آسیب های اجتماعی و گسترش تشکل های مردم نهاد از برنامه های اساسی استان در مبارزه با مواد مخدر است .
وی افزود : تشکل های مردمی مبارزه با مواد مخدر باید به صورت شبکه ای گسترده  فعالیت کنندکه این ارتباط شبکه ای موجب  نقش تاثیرگذار آنها در ایجاد سلامت اجتماعی  و انسانی ، آرامش ، لذت و نشاط در بین مردم خواهد بود .
رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت : باید بتوانیم با گسترش تشکل های مردمی ، شبکه های گسترده با هم پوشانی کامل ایجاد کرده و به توفیق خوبی در امر مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر دست یابیم .
میرمحمدی ورود و مداخله سازمان های مردم نهاد و آموزش و پرورش استان در مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از مصرف مواد را قابل تقدیر دانست و خواستار حساسیت تمام افراد جامعه در این عرصه شد .
استاندار یزد تصریح کرد : مبارزه و پیشگیری در مواد مخدر بسیار دشوار است و نیروی انتظامی به عنوان خط مقدم ، تلاش های بسیار ارزنده ای در مبارزه با مواد مخدر داشته و تعداد قابل توجهی شهید در این راه تقدیم کرده است .


وجود 141 مرکز درمانی ترک اعتیاد در استان

میرمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود به وجود 141 مرکز درمانی ترک اعتیاد در استان اشاره کرد و اظهار داشت: از این تعداد 97 واحد درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آیت الله شهید صدوقی (ره) ، 37 مرکز تحت پوشش بهزیستی ، 5 واحد تحت پوشش سازمان زندان های استان    می باشند و 2 مرکز درمانی نیز توسط مراکز غیردولتی اداره می شوند .
رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نقش روحانیت ، رسانه های گروهی و رسانه ملی را در ریشه کنی این آفت خانمان سوز بسیار موثر دانست و خاطر نشان ساخت : با جدیت و تلاش همگانی می توان گام های موثری در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در استان برداشت .
استاندار یزد در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد : نتایج و دستاوردهای این اقدامات منجر به کاهش آسیب های اجتماعی ، افزایش سلامت اجتماعی ، آسایش ، آرامش و امنیت بیشتر مردم شود .


اعتیاد جوانان از برنامه های اصلی دشمنان نظام است

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه یزد در این دیدار اظهار داشت : اعتیاد جوانان به مواد مخدر از برنامه های اصلی دشمنان نظام برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران است .
" آیت الله ناصری" افزود : تمام تلاش دشمنان انقلاب اسلامی این است که مردم وجوانان ایران اسلامی قدرت تفکر ، تعقل و تصمیم نداشته باشند و باید در حوزه  مبارزه با مواد مخدر با جدیت و تلاش تمام دستگاه ها مردم وجوانان را از افتادن در این دام خانمان برانداز نجات دهیم .
گفتنی است در ابتدای این جلسه " علی روستایی" دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این شورا در سال گذشته اظهار داشت : در حوزه درمان و ترک اعتیاد بیش از 20 هزار نفر به روش دارو درمانی مورد درمان قرار گرفتند و در حوزه آموزش نیز 200 هزار نفر ساعت آموزش برای پیشگیری از مواد مخدر برگزار شده است  .

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha